Umag, 26. srpnja 2022. – Pod sloganom ATP goes digital with Infobip, na ovogodišnjem 32. izdanju teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open Umag svi posjetitelji i sudionici moći će doživjeti potpuno novo, digitalno iskustvo sudjelovanja na ovom sportskom događanju zahvaljujući službenom WhatsApp chatbotu. Putem WhatsApp chatbota posjetitelji na svom pametnom telefonu imaju mogućnost dobiti sve potrebne informacije o turniru, detalje o igračima, pregledati raznovrstan video sadržaj te čak kupiti ulaznice i sudjelovati u nagradnom kvizu.

Chatbot je osmislio i razvio vodnjanski Infobip, vodeća IT kompanija u regiji i tehnološki partner turnira. Kako bi se prijavili na besplatan WhatsApp chatbot sve što treba je skenirati QR kod koji se može pronaći na službenoj Plava Laguna Croatia Open Umag web stranici, u ATP zoni Stella Maris Resorta te u Daily News novinama, nakon čega se može pristupiti jednostavnom i preglednom sučelju prepunom raznovrsnog sadržaja.

Plava Laguna Croatia Open Umag započeo je 22. te traje do 31. srpnja. Osim na WhatsApp chatbotu, više informacija o turniru i svim popratnim događanjima može se pronaći na službenoj web stranici croatiaopen.hr. Informacije o smještaju koji nudi Plava Laguna za vrijeme turnira dostupne su na stranici www.plavalaguna.hr.