Umaški turnir prati se u cijelom svijetu. Objave o umaškom turniru prenose najznačajniji hrvatski mediji, a brojne objave iz Umaga tradicionalno prenose i najznačajniji slovenski i talijanski mediji.

S ponosom možemo reći da je prijenos umaških teniskih mečeva distribuiran u cijelom svijetu putem ATP Media platforme, te ih godišnje prati više od 7 miliona gledatelja, u 2 tisuće sati TV prijenosa na minimalno 35 internacionalnih TV mreža na pet kontinenata. Listu TV kanala gdje će se emitirati ovogodišnji mečevi iz Umaga ažuriramo više puta do početka turnira, a trenutno potvrđenu listu kanala možete pogledati ovdje.

Novinarske akreditacije za praćenje turnira u Umagu mogu se zatražiti ispunjavanjem online akreditacijskog obrasca. Prijave za akreditiranje otvorene su do 3.srpnja 2023. godine, a nakog tog datuma, prijave se neće razmatrati. Sama prijava za akreditaciju ne znači i odobrenje akreditacije. Najkasnije 10 dana nakon prijave, na kontakt mail dobiti ćete povratnu informaciju o statusu vašeg zahtjeva.

Napomene:

  • Ukoliko vam je potreban smještaj u Umagu, molimo vas kontaktirajte nas na booking@plavalaguna.com 
  • Turnir Plava laguna Croatia Open 2023. poštuje privatnost pojedinaca i ne koristi osobne podatke u bilo koje svrhe osim potreba organizacije samog turnira. Više informacija o Pravilima privatnosti, možete pročitati ovdje.
  • Pravilnik o akreditacijama obvezuje svaku osobu (korisnika akreditacije) koja se prijavila ili kojoj je izdana kratkotrajna ili trajna akreditacija.
  • Ukoiko niste u mogućnosti pratiti turnir iz Umaga, prijavite se na MEDIA NOTES  listu turnira (svakog dana slati ćemo važne informacije s turnira, rezultate, raspored igranja, te naš poznati Daily news ).
  • Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na press@croatiaopen.hr .

Sve informacije o turniru i nagradni kviz za posjetitelje i ljubitelje tenisa, dostupni su na službenom WhatsApp-u ATP Croatia Open Umag, kojem možete pristupiti klikom na link: wa.link/10lrjk , slanjem poruke Hi na broj telefona +385995371830 ili skeniranjem QR koda vidljivog na više lokacija u Umagu i na turnirskim oglasima u medijima. 

Zahtjev za novinarskom akreditacijom: