ATP stadion Goran Ivanišević
Hr En
Umag
subota 12:10

Novosti

Plava Laguna Croatia Open Umag i HEP prikupili 20.000 kuna za tenisače u kolicima
31. Plava Laguna Croatia Open Umag ostvario ciljeve - zelena zona, sjajan tenis i najbolja moguća promocija!
Carlos Alcaraz pobjednik je 31. Plava Laguna Croatia Open Umag
Gasquet i Alcaraz u finalu Plava Laguna Croatia Open Umag, Romboli i Hernandez pobjednici parova
Poznati su svi polufinalisti Plava Laguna Croatia Open Umag, poraz braće Sabanov
Ana Rucner za publiku Plava Laguna Croatia Open Umag priprema koncert kojim je oduševila Kinu
Fantastični Alcaraz u četvrtini finala Plava Laguna Croatia Open Umag, braća Sabanov u polufinalu parova
‘’Na Plava Laguna Croatia Open Umag vratit ćemo se i deseti put’’

Naša priča

O turniru

 Kroz godine, Umag se profilirao u jednu od najprepoznatljivijih teniskih lokacija na ATP World Touru, a umaški turnir imao je privilegij da neki od najvećih igrača u povijesti odrastaju na njegovim terenima. Tako se na listi umaških pobjednika nalaze i bivši prvi igrači svijeta, višestruki osvajači Grand Slamova, pobjednici Masters turnira ili osvajači Davis Cupa.

Turnir godinama podupire domaće igrače. Za razliku od brojnih turnira iste kategorije u svijetu, na Plava laguna Croatia Openu pozivnice su u više od 80 posto slučajeva završile u rukama domaćih igrača. Tako su tijekom godina s pozivnicama u Umagu svoje prve velike uspjehe ostvarili i Ivan Ljubičić, Željko Krajan, Borna Ćorić i brojni drugi hrvatski tenisači.

Više o povijesti turnira možete pronaći ovdje.

Nezaboravnih 10 dana u Umagu

Uz vrhunski tenis, turnir posvećuje posebnu pažnju i zabavi izvan terena. 

Glazbeni program Party Nights, kroz nevjerojatnih 10 dana na umaškoj pozornici predstavlja glazbu za svačiji ukus. Od nastupa najvećih regionalnih zvijezda do svjetski poznatih DJ-eva, brojni posjetitelji uživaju u više od 100 sati sjajne glazbe.

Istria Gourmet Festival posjetiteljima predstavlja najbolje od istarske gourmet ponude. Od Istria Gourmet Restorana do Taste Istra zone, pa sve do vinskih degustacija „Skrivene čari Istarskih vina“, gosti turnira mogu uživati u kulinarskim delicijama i nagrađivanim lokalnim vinima.

GORAN IVANIŠEVIĆ NA UMAŠKOM TURNIRU

 

Goran Ivanišević jedan od najpoznatijih brendova hrvatskog sporta, povezan je s umaškim turnirom na nekoliko razina, ali ona najvažnija jest - prijateljstvo.

Iako je u Umagu imao priliku samo jednom nastupiti za vrijeme igračke karijere, za njega je finalom protiv imenjaka Prpića sve zapravo i počelo u Stella Marisu. Nakon tog finala 1990. njegova je karijera doživjela ogroman uzlet, te se godine po prvi puta probio među 10 najboljih igrača svijeta. 

Danas, godinama kasnije, Goran je jedan od onih koji širi umaške "feel good" vibracije teniskim svijetom. Njegovi performansi na dragim mu egzibicijama, prijateljstva s teniskim legendama, toplina i trud promoviraju turnir na najbolji mogući način.

Više o dugogodišnjoj suradnji Gorana i umaškog turnira možete pronaći ovdje.

Velika sponzorska obitelj za uspješan turnir

 

Od 2017. godine, Plava Laguna je generalni sponzor turnira.

Plava laguna je kompanija s dugogodišnjom tradicijom u turizmu, a prepoznata je i po podupiranju brojnih događanja u svim destinacijama u kojima posluje, s naglaskom na događanja vezana uz sport i sportaše.

Plava laguna prepoznala je turnir kao primjer vrhunske organizacije i upravljanja, te kao važan društveni događaj koji Umag i Hrvatsku snažno promovira u svijetu.

Plava Laguna Emirates Triglav INA HEP Podravka Franck T-com Melia Stella artois Hrvatska Istra TZ Umag MINT Safe stay Safe travel Istarska županija Grad Umag Hrvatski teniski klub Zagreb