Teniski turnir u Umagu već više od 30 godina, osim sportskog, ima i iznimno turističko značenje za Umag, Istru i Hrvatsku, a potvrda tome su mnogobrojni gosti koji su ga posjetili u tjednu turnira i koji su uživali u cjelokupnoj ponudi. Od sjajnih teniskih mečeva, fantastičnog glazbenog programa, s koncertima domaćih i regionalnih zvijezda te nastupima svjetski poznatih DJ-eva, ali i vrhunske vinske i kulinarske ponude, Plava Laguna Croatia Open Umag tradicionalno je ponudio za svakoga ponešto.

Plava Laguna kao glavni sponzor i organizator turnira želi se posebno zahvaliti lokalnoj zajednici i građanima koji su i ove godine bili puni razumijevanja i podrške za vrijeme trajanja turnira, ali i svim sponzorima, pokroviteljima i prijateljima turnira koji svake godine doprinose njegovom rastu i uspjehu.

Plava Laguna zahvaljuje i cijelom timu ljudi uključenom u organizaciju, a bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće. Uz uži tim, koji svih 12 mjeseci radi u organizaciji, svake godine na Plava Laguna Croatia Openu Umag sudjeluje još 500-tinjak osoba raspoređenih u 10 organizacijskih cjelina i dvadesetak turnirskih službi, a većinom dolaze iz lokalne zajednice. Od vozača, službenika welcome officea, ticket officea, hostesa, linijskih sudaca, pobirača loptica... Svatko od njih svojim radom, ali i ljubavlju prema ovom sportu, doprinosi tome da svi segmenti Plava Laguna Croatia Opena Umag budu na visokoj razini, a samim time i da turnir zadrži najviše moguće standarde. Stoga svima vama upućujemo najiskrenije zahvale i radujemo se novom susretu u srpnju 2024. godine.