Summer Sensation Party je čarolija koju će punih četiri sata stvarati svjetski DJ-evi, glazbenici, atraktivne plesačice, akrobati, majstori specijalnih efekata i profesionalni umjetnici s Ibize.

U sklopu ponajboljeg glazbenog scenskog spektakla na svijetu, La Fieste world toura, publika će uživati u neponovljivoj i neviđenoj party bajci u kojem će za glazbenu podlogu biti zaduženi vrhunski DJ majstori JIDAX, Danny Wade i Alexander Som, a osim njih publiku će zabavljati vokalistica Tara Mcdonald.

Atp -ss -01

JIDAX su francuski DJ duo, čine ga prijatelji iz djetinjstva Jide i Axel. Na svjetsku su scenu snažno iskoračili 2013. s remiksevima "Legacy" i "Phenomena", a od tada su nastupali i na najpoznatijim svjetskim festivalima Tomorrowland i EDC New York. Danny Wade je kao 18-godišnjak banuo početkom prošlog ljeta u legendarni klub Pacha na Ibizi i postao novi resident DJ. Bio je predizvođač za velikane poput Davida Guette, Martina Solveiga i Ericka Morilla. Sada obilazi svijet kao dio Pacha Ibiza World Toura i sprema samostalni materijal. Alexander Som uspio je sa samo 24 godine postati jedan od najutjecajnijih španjolskih producenata i resident DJ u klubu Space na Ibizi. Radio je u mnogim europskim klubovima, a posvuda je svojim neočekivanim miksom electro-progressive-housea izazivao valove pozitivnih emocija kod publike. Tara Mcdonald je u kratkom vremenu uspjela zadiviti dance scenu svojim glasovnim mogućnostima te slovi kao jedan od najuspješnijih vokala elektronske glazbe iza koje su uspješne suradnje s poznatim svjetskim DJ-evima poput Armanda Van Heldena, Axwella i Davida Guette.

Atp -ss -02

Uz nastupe poznatih svjetskih DJ-eva, okupljene će zabavljati i ostali članovi La Fiesta showa u koju spadaju atraktivne plesačice i akrobati uz brojne specijalne efekte. Ono što ste mislili da je nemoguće, La Fiesta show pretvara u stvarnu euforiju zadovoljstva, nezaboravnu noć prepunu iznenađenja.

Posjetitelji turnira moći će uživati i u tri senzacionalne atrakcije-LED Robot, futuristička atrakcija sastavljena od 1 000 LED dioda. Robotizirani kostim vizualno je spektakularan, naoružan laserima i dimnim bombama. Atrakcije u zraku donose jedni od ponajboljih svjetskih umjetnika na šipci Anastasia Sokolova, finalistica ukrajinske verzije "Supertalenta" showa i Dmitri Politov ili kako ga vole nazivati čovjek pauk. Atmosferu će dodatno zagrijati nastup atraktivnih plesačica koje će svojim performansom i glamuroznim kostimima podignuti adrenalin do vrhunca.

Doživite i vi Summer Sensation Party ovoga ljeta u Umagu!

Pogledajte cijeli program ATP Party Nights.

Ulaz slobodan