Prvi od ukupno četiri castinga za izbor hostesa ovogodišnjeg, 24. po redu, Vegeta Croatia Opena, održat će se u četvrtak 6. lipnja u luksuznom salonu AutoZubak Audi u Zagrebu, s početkom u 10.00 sati. Do kraja lipnja organizirat ćemo castinge u Osijeku, Rijeci i Puli.

Casting je prilika da djevojke dobiju detaljne informacije o radu na turniru. Za castinge nije potrebna posebna odjeća,a  dolazak na jedan od kastinga je obavezan za sve djevojke koje su u svojim prijavama navele da se žele uključiti u projekt Izbor za Miss hostesa.

Interes je i ove godine jako velik te je dosada na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 600 prijava. Natječaj je otvoren do kraja lipnja. Dosada su najviše interesa za sudjelovanje pokazale djevojke iz Slavonije, Zagreba i Istre, no javljaju se i djevojke iz Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Neke od hostesa već su zaštitna lica umaškog turnira s obzirom da u Umag dolaze četiri i više godina zaredom, a uvjeti koje moraju ispuniti su prvenstveno komunikativnost, odgovornost i znanje stranih jezika.

Prvi korak do posla ATP hostese je online prijava putem formulara dostupnog na webu i Facebook stranicama turnira, stoga se pozivaju sve punoljetne, komunikativne djevojke, koje aktivno koriste engleski jezik i vole tenis da se prijave. Za ATP službe prijaviti se mogu i zainteresirani mladići, no njihov dolazak na castinge nije nužan.

Više informacija: prijava@croatiaopen.hr