Jubilarni 25. Vegeta Croatia Open Umag je priveden kraju i sigurno će biti pamćen kao jedan od najuzbudljivijih. Turnir je bio prepun iznenađenja, pa se tako Urugvajac Pablo Cuevas iz samih kvalifikacija probio do finala i porazio Tommya Robreda i tako osvojio svoj drugi uzastopni ATP turnir. Najugodnije iznenađenje turnira bio je nastup mladog Borne Ćorića, koji se probio čak do četvrtfinala i svojim potezima nerijetko dizao publiku na noge.

Uz mečeve aktualnih majstora tenisa, publika je na otvorenju turnira, prvi put ove godine, mogla svjedočiti egzibicijskom meču nekadašnjih vladara teniskih terena. Okršaj parova s Ivaniševićem i Bahramijem na jednoj strani, te Musterom i Leconteom na drugoj nasmijao je publiku do suza ali i pokazao zašto su uvršteni u listu teniskih legendi.

Zabave do ranih jutarnjih sati nije nedostajalo za što su se pobrinuli mnogobrojni glazbenici i DJ-evi, koji su umašku publiku, u ATP Loungeu i ATP Dance Areni, zabavljali do ranih jutarnjih sati. Zvijezde poput Hladnog piva, Vanillaz i Luke Nižetića samo su nekolicina imena izvođača koji su zauzeli umašku pozornicu, a najveća senzacija bio je Summer Sensation Party na kojem su glazbenici, akrobati i atraktivne plesačice s Ibize satima oduševljavali publiku.

Karte za 26. Vegeta Croatia Open su u prodaji, tako da si svi ljubitelji tenisa već sada mogu osigurati kartu i uživati u vrhunskom tenisu od 17. do 26. srpnja.  Očekujemo vas u Umagu!