Iza nas je i 24. izdanje turnira Vegeta Croatia Open Umag. Tommy Robredo pobijedio je u iznimno zahtjevnoj konkurenciji i s pravom podigao pobjednički pokal. Turnir je obilježio i velik interes publike, tako da se karta više tražila ne samo na centralnom terenu, već i na Grand Standu.

Uz vrhunski tenis, 24. izdanje donijelo je novosti i u večernjem programu, upotpunjenom i ATP Unplugged večerima, koje su vrlo ugodno iznenadile kako publiku, tako i same izvođače. Nastupili su neki od ponajboljih domaćih izvođača poput Damira Urbana, Elementala i Franke Batelić, uz međunarodna imena i dokazane zvijezde, kao što su Gabrielle, Tony Cetinski i Thomas Gold, koji su se umaškoj publici predstavili u ATP Dance Areni.
Istria Gourmet Festival od ovog izdanja turnira može se podičiti novom Taste Istria zonom, u kojoj su svi posjetitelji mogli degustirati birane istarske delicije, od vrhunskih vina, maslinovih ulja, do tartufa, pršuta i sireva.

Pripreme za jubilarno 25. izdanje turnira već su počele, stoga vas pozivamo u Umag od 17. do 27. srpnja kako biste uživali u odličnom tenisu i vrhunskoj ponudi za sva osjetila. Vidimo se u Umagu!