Otvoren je natječaj za hostese umaškog Vegeta Croatia Opena. Zainteresirane djevojke svoje prijave mogu slati do kraja lipnja putem službene web stranice turnira. Prvi korak do posla ATP hostese je online prijava putem web formulara.

Osnovni uvjeti su da kandidatkinje moraju biti punoljetne, komunikativne djevojke koje aktivno koriste engleski jezik i vole tenis. Nakon primitka prijave, kandidatkinje će biti pozvane na castinge, a zatim će zaključno s 23. lipnja, ako su zadovoljile sve uvjete, biti i obaviještene o svom angažmanu na ovogodišnjem turniru.

Kako je ove godine poseban naglasak na Fun zoni turnira, otvara se prostor za rad svim djevojkama koje vole provoditi vrijeme s djecom, te žele biti dijelom interaktivnih aktivnosti i zabavnih natjecanja. Ukupno će biti izabrano stotinjak djevojaka, koje će tako dobiti priliku steći vrijedno iskustvo rada u organizaciji velikog sportskog i turističkog događaja, a usput se i dobro zabaviti.

Umaške hostese nisu samo zaštitna lica turnira, one su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima koji čini ukupno 500 ljudi. Obavljaju vrlo odgovorne poslove u desetak različitih službi vezanih uz organizaciju turnira, aktivnosti na ATP stadionu ili kao dio službi u dodatnim sadržajima turnira izvan stadiona. U zadnjih desetak godina u ovom se idealnom ljetnom poslu okušalo više od tisuću djevojaka.
Sve hostese koje budu izabrane mogu se u Umagu prijaviti i za izbor za Miss hostesa, koji se svake godine održava u četvrtak prije finalnog vikenda turnira. Izbor za Miss hostesa uvijek privlači veliki interes medija i tenisača, a uživo ga prati nekoliko tisuća posjetitelja turnira.

OBAVIJEST

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako je natječaj službeno završen.

Molimo vas da provjerite svoje e-mail sandučiće kako biste provjerili jeste li baš vi izabrani da postanete dio ATP osoblja na jubilarnom 25. Vegeta Croatia Openu.

Organizator je, kao i svake godine, imao vrlo izazovan zadatak, prijava je bilo u velikom broju, no zbog ograničenog broja mjesta, nažalost ne mogu svi biti primljeni.

Zahvaljujemo svima na prijavama i želji za sudjelovanjem na ovogodišnjem turniru.