Prvi će, u subotu 23. srpnja, na otvorenju u Dance Areni nastupiti Sick Individuals iz Nizozemske, koji su na sceni svjetske elektroničke glazbe više od desetljeća, a u nedjelju 24. srpnja nastupaju Seriously Twisted kojeg čini tim popularnih rezident DJ-eva poznatih po stvaranju prave ljetne atmosfere kroz spektakularne one-night clubbing evente i programe.

Ponedjeljak 25. srpnja rezerviran je za popularni domaći bend Night Express koji svojim repertoarom prate najnovije svjetske hitove, a poznati su po svom „otkačenom“ outfitu i koreografijama za vrijeme nastupa, dok će u utorak, 26. srpnja za atmosferu ATP zone Plava Laguna Croatia Opena Umag biti zadužena The Balkan Rap Diva Sendidah. 2019. godine je sa njemačkim reperom Rafom Camorom objavila hit singl “100%”, koji je privukao pozornost njemačkog područja i generirao više od 60.000.000 pregleda na YouTube-u te 24.000.000 streamova samo na Spotifyju, a nedavno je nastupala na umaškom Sea Star Festivalu na kojem je bilo gotovo 40.000 posjetitelja.

Poznati nizozemski dvojac W&W će vladati pozornicom u srijedu, 27. srpnja, a ovo će im biti treći nastup u Umagu. Svake godine nastupaju kao headlineri najvećih svjetskih festivala poput Ultra Music Festivala, Tomorrowlanda, EDC, Creamfields… Prepoznatljivi su po kombiniranju uzbudljivih i melodičnih elemenata Trancea, Electro i Progressive Housea, stvarajući jedinstven i buntovan zvuk. U ovom se trenutku nalaze na 14. mjestu DJ MAG TOP 100 DJ's i imaju gotovo 300 milijuna pregleda na svom YouTube kanalu.

DJ Antoine koji spada među radijski najeksponiranije i najpopularnije izvođače pop dance glazbe svijeta i čiji hitovi imaju preko 500 milijuna pregleda na YouTube-u nastupa u četvrtak, 28. srpnja, a atmosferu finalnog vikenda umaškog turnira užariti će nastupi Vida Loca u petak, 29. srpnja koji kontinuirano nastupaju u klubovima i po plesnim podijima u Italiji, Formenteri i na Malti.

Zadnja večer, u subotu 30. srpnja, rezervirana je za pionira elektroničke glazbe sa 95 milijuna pregleda na YouTube kanalu - Fedde Le Grand koji se nalazi na 19. mjestu DJ MAG TOP 100 DJ's ljestvice.