Miss hostesa 25. Vegeta Croatia Opena je 19-godišnja Leonarda Čunko iz Zagreba.
Leonarda je završila ekonomsku školu, prvi put je na turniru i radi na Celebrity stageu. Prava je sportašica - bavi se plesom, rukometom i gimnastikom. San joj je jednoga dana postati osobna trenerica i otvoriti vlastitu teretanu. "Jako sam sretna zbog titule Miss hostesa, posebno zato što sam prvi put na turniru. Konkurencija je bila jaka, sve cure su bile favoriti, a najvažnije je da smo se dobro zabavile", izjavila je nova Miss hostesa.

Prva pratilja je 18-godišnja Natalia Modrić, učenica Prve sušačke gimnazije u Rijeci.  Na umaškom turniru je po prvi put i radi na Celebrity stageu. Već dugi niz godina trenira karate. Druga pratilja je 18-godišnja Renata Krulčić iz Pazina, učenica 4. razreda opće gimnazije, koja planira na godinu upisati medicinu. Prvi put sudjeluje na turniru i radi u Welcome officeu.

Za Miss fotogeničnosti izabrana je 22-godišnja Marija Maras iz Zagreba, studentica psihologije na Hrvatskim studijima. Marija je treći put na turniru i radi na Players desku. Sjajno govori engleski i španjolski, a nedavno je počela učiti i njemački jezik. Aktivna je volonterka, a u slobodno vrijeme voli kuhati.
Izbor za Miss hostesa ponovno je privukao veliki broj posjetitelja, koji su tijekom cijele priredbe burno pozdravljali kandidatkinje i navijali za svoje miljenice.

GLASAJTE ZA MISS WEBA