Ovogodišnji Vegeta Croatia Open održat će se u posebnoj atmosferi - obilježava se 25. obljetnica najvećeg i najpoznatijeg hrvatskog ATP turnira. Tisuće gostiju Umaga tako će ovoga srpnja, uz bogat program redovnih događanja, moći uživati i u dodatnim sportskim i zabavnim sadržajima.

Osim vrhunskog tenisa, koji je u Umagu svake godine zajamčen doživljaj, u 25. izdanju turnira posjetitelji će imati priliku doživjeti iskustvo "više od tenisa". Sve ono po čemu je umaški turnir prepoznatljiv diljem svijeta i zbog čega je višekratno nagrađen od ATP-ja - sve to i još više moći će vidjeti, čuti i okusiti svi koji dođu u Umag od 17. do 27. srpnja.

ATP Party Nights program ponovno dovodi domaće i strane glazbene zvijezde, DJ majstore koji će na plesni podij povući i starije i mlađe. Nezaobilazni su i užici koje nepcima pruža Istria Gourmet Festival, manifestacija koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje što izrasta iz istarske zemlje. Dodatni atraktivni sadržaj ove godine je i egzibicijski meč svjetski poznatih tenisača, čime će se na prigodan, ali i zabavan način, obilježiti 25. obljetnica turnira.