Četiri dana prije izbora za Miss hostesa 24. Vegeta Croatia Opena u Umagu izabrano je 12 finalistica. Za ovu prestižnu titulu u četvrtak 25. srpnja natjecat će se Ana Pavlić, Valentina Šišović, Darija Farkaš, Nicole Mesaroš, Selma Selimović, Barbara Mazur, Josipa Dragun, Miroslava Bernat, Verona Jantoš, Amalija Lojna, Matea Serdarušić i Ivana Marija Pranjić.

Finalistice izbora za Miss hostesa i ove godine imaju mogućnost postati Miss weba. U tijeku je on-line glasanje na službenoj web stranici turnira putem linka:
/hrv/eventi-party/miss-hostesa/miss-hostesa/ gdje svi zainteresirani svojoj favoritkinji mogu dati svoj glas.

Hostese su zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, ali i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini više od 400 ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi. Od welcome officea, preko ulaza, press-centra i restorana, pa sve do V.I.P. loungea i party zone, oko 150 hostesa sve posjetitelje umaškog turnira dočekuju s osmijehom na licu i svim potrebnim informacijama.

Svima njima u čast organizira se izbor za Miss hostesa, natjecanje koje u prvi plan stavlja najljepše osobine ovih djevojaka - vedrinu, srdačnost, komunikativnost i simpatičnost. Izbor za Miss hostesa središnji je događaj bogatog zabavnog programa umaškog ATP turnira, koji uvijek privlači veliki interes posjetitelja i medija.

GLASAJTE OVDJE