Već tradicionalno, četvrtak je rezerviran za izbor za Miss hostesa umaškog turnira na kojem će sudjelovati 12 prelijepih i ambicioznih mladih dama - Leonarda Čunko, Jelena Bošnjak, Kristina Kasumović, Maja Mavar, Sanja Kekelj, Stella Bartol, Xiaodan Zhan, Laura Franković, Tena Kovač, Natalija Modrić, Marija Maras i Renata Krulčić.

Uz prestižnu titulu, finalistice izbora za Miss hostesa i ove godine imaju mogućnost postati Miss weba. U tijeku je on-line glasanje na službenoj web stranici turnira, gdje svi zainteresirani svojoj favoritkinji mogu dati svoj glas.

Hostese su zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, ali i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini više od 400 ljudi. Imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi - od welcome officea, preko ulaza, press-centra i restorana, pa sve do V.I.P. loungea i party zone. Oko 150 hostesa svake godine posjetitelje umaškog turnira dočekuju s osmijehom na licu i svim potrebnim informacijama.

Svima njima u čast organizira se izbor za Miss hostesa, natjecanje koje u prvi plan stavlja najljepše osobine ovih djevojaka - vedrinu, srdačnost, komunikativnost i simpatičnost. Izbor za Miss hostesa središnji je događaj bogatog zabavnog programa umaškog ATP turnira, koji uvijek privlači veliki interes posjetitelja i medija.

GLASAJTE OVDJE