Umaški Vegeta Croatia Open ove se godine održava od 18. do 28. srpnja, a uz vrhunski sportski doživljaj posjetitelje turnira očekuje i atraktivan zabavni program. Koncert otvaranja u subotu, 20. srpnja je rezerviran za jednog od najpoznatijih hrvatskih pop pjevača Tonyja Cetinskog, dok će u subotu, 27. srpnja, uoči finala, veliki koncert održati međunarodna pop zvijezda Gabrielle, kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj. Ulaz na ove koncerte, kao i na sva ostala događanja u sklopu ATP Party Nightsa, slobodan je za sve posjetitelje.

Tony je u Umagu rado viđen gost pa je tako 2010. turnir otvorio s zvijezdama showa Hrvatska traži zvijezdu, dok je godinu nakon, u ozbiljnijem aranžmanu, nastupio sa svjetskom opernom divom Montserrat Caballé. Oba koncerta ostala su zapamćena kao vrhunski glazbeni spektakl.

"Lijepo je opet biti u igri s Umagom. Dobili smo čast opet otvoriti turnir, a ja ovim putem obećavam večer za pamćenje i odličnu zabavu s puno novih i starih hitova. Naravno, za umašku publiku spremam i nekoliko iznenađenja koja ne želim otkriti do samog koncerta. Stoga, svakako dođite u Umag 20. srpnja i uživajte s nama", izjavio je Tony.

atpParty1.jpg

Uz koncert Tonyja Cetinskog, veliko iznenađenje za umašku publiku nastup je britanske zvijezde i dobitnice prestižnog Brit Awarda Gabrielle poznate po hitovima Dreams, Give Me A Little More Time, Out Of Reachi mnogim drugima. Gabrielle je na sceni već više od 20 godina, njezini su albumi dostigli višemilijunske naklade, a ovo će biti njezin prvi nastup u Hrvatskoj.

Više od 100 sati zabavnog programa obilježit će, uz brojne novosti, nastupi i drugih najboljih domaćih i stranih glazbenika. Također, ove će se godine po prvi puta održati ATP Unplugged večeri, svojevrsni produžetak ATP Party Nightsa, a u sklopu kojih će u akustičnoj verziji i intimnijoj atmosferi svoj repertoar izvoditi Elemental, Urban, Franka Batelić, Kultura i Back in front.

Između koncertnih nastupa, atmosferu će zagrijavati DJ atrakcije, a mnoge će zainteresirati nastup miljenika ljubitelja elektronske glazbe i svjetski poznatog DJ Thomasa Golda u petak, 26. srpnja. Kao i prošle godine, Ante Gelo band će vrhunskim jazzom svakodnevno podizati atmosferu u sklopu Istria Gourmet Festivala.

Novost koja će zasigurno razveseliti sve koji će se ovoga ljeta naći u Umagu i uživati u programu turnira jest i činjenica da je organizator omogućio slobodan ulaz posjetiteljima i građanima Umaga na sva događanja.

atpParty2.jpg