Borna Ćorić svladao je 12 godina starijeg Argentinca Horacija Zeballosa u dva seta i time izborio plasman u četvrtfinale umaškog ATP-a.  To mu je tek druga ATP pobjeda u karijeri i druga u Umagu. Još uvijek, kaže, nije svjestan što se dogodilo, pa će sreća zbog osvete pričekati. Ćorić je, naime, prošle godine u Umagu izgubio upravo od Zeballosa. "Prošle godine sam bio mlađi i manje iskusan, mislim da mi je tada Zeballos i pustio koji poen. Ove godine je znao da sam sazrio i da sam dva dana ranije odigrao odličan meč."

Iako tek 17-godišnjak, igrao je s puno samopuzdanja. "Imao sam osjećaj da mi ne može uzeti break i da bih morao dosta zabrljati da uspije u tome. Nisam se uspaničio previše." Iako je prije meča padala kiša, zbog čega su uvjeti za igru bili teži, Borna je odlično servirao i tu je dobio nekoliko važnih poena. "Igrao sam dobro, iako ne fenomenalno dobro, ali kada je trebalo, preuzeo sam inicijativu i to mi se svaki put isplatilo."

Nakon meča zasuli su ga fanovi i potpisao je puno autograma. S novostečenm slavom dobro se nosi, jer je smatra dijelom posla. "Ako se ne možeš naviknuti na to, onda se ne trebaš niti baviti ovim poslom", kaže. U četvrtfinalu ga čeka prvi nositelj Fabio Fognini. "S Fogninijem bi moglo biti teško ako bude igrao dobro, ali on zna imati i loše dane. Možda će to biti danas", nada se Borna Ćorić.