U luksuznom Audi centru AutoZubaka u Zagrebu danas je isporučeno 20 Audi vozila visoke klase za potrebe teniskog turnira Vegeta Croatia Open u Umagu.

AutoZubak je za prijevoz najelitnijih sudionika ovogodišnjeg teniskog turnira dodijelio na korištenje tri Volkswagen Caravelle, trinaest Audi A4 modela i po jedan Audi A5, A6, A8 i Q7. 

Tom prigodom direktor AutoZubak Audi centra g. Antonio Novak izjavio je kako se nada da će ova vozila svojom elegancijom, sportskom notom i emocionalnom privlačnošću najprestižnijim tenisačima osigurati vrhunski užitak u vožnji, sigurnost i udobnost.

Umag će i ovoga srpnja ljubiteljima tenisa priuštiti vrhunski doživljaj. Uz branitelja naslova i dvojicu bivših pobjednika, na 24. Vegeta Croatia Open stižu i jedan igrač iz kruga deset najboljih na svijetu te još četvorica Top 30 tenisača.

24. izdanje turnira Vegeta Croatia Open održava se od 18. do 28. srpnja 2013. godine, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.