Bogati party program jubilarnog 25. Vegeta Croatia Open Umag donosi još jednu glazbenu poslasticu. U petak, 25. srpnja, pred umaškom publikom nastupa atraktivni i energični DJ dvojac Vanillaz. Vanillaz je ime iza kojeg se krije hrvatsko - slovenski DJ duo.

Marko Bucić i Miha Pajk pojavili su se na elektronskoj sceni 2011. godine, a svojim energičnim nastupima i jedinstvenim glazbenim stilom brzo su postali nezaobilazno ime kada je riječ o dobrim plesnim partijima. U kratko vrijeme od kada postoje, nastupali su na festivalima i u klubovima diljem Europe. Fedde le Grand, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Deadmau5, Gramophonedzie, Chris Lake, Arno Cost, Norman Doray, Funkerman, Pete Tong i The Shapeshifters samo su neki od glazbenika s kojima su imali priliku nastupiti posljednjih nekoliko godina. 

"Uvijek se volimo vratiti u Umag za koji nas vežu jako lijepe uspomene, a ovogodišnja svirka s Fedde Le Grandom na Umaginationu je sigurno jedna od njih. Povratak u umašku ATP Dance Arenu će biti još veći i jači! Za naš nastup pripremili smo puno iznenadjenja između kojih ćemo predstaviti i naš novi singl "Do neba" za koji smo upravo snimili spot", izjavljuje Marko.